Despre sicrie premium

În magazinul nostru veți găsi o gamă variată de mărfuri pentru pomană, precum si haine si încălțăminte pentru defunct, lumânări si candele, accesorii funerare si sicrie din lemn cu două capace.

Sarcofagele sunt realizate din lemn masiv de esența tare, acoperite cu furnir gros de lemn prețios si lac lucios de iaht. Exteriorul sicriului este completat de elemente din metale neferoase - alamă sau bronz. În interiorul sarcofagului există tapițerie din satin sau catifea în alb, crem, roz sau roșu și are inclus un set complet de lenjerie de pat mortuar. Sarcofagele de clasă premium sunt echipate cu un sistem de reglare a înălțimii platformei interne și o „capsulă a timpului” etanșă.

Produsele prezentate se disting prin cea mai înaltă calitate a manoperei, aspectul impecabil și decorațiunile interioare, precum și cele mai mici prețuri din acest segment fără intermediari și supraplăți.

Sicrie masive cu capac dublu și sarcofage premium în asortiment la prețuri de la importatorul din Chișinău sunt prezentate în magazinul Pomana.md la etajul trei al Complexului funerar Ritus, situat pe strada Doina, 193 din cartierul Poșta Veche al Capitalei. sectorul Rîşcani.

Prețurile noastre sunt adesea mai mici decât în magazinele și piețele de vânzare cu amănuntul. Vizitați magazinul nostru și selectați produsele potrivite direct din raft. Un consultant cu experiență vă va răspunde la toate întrebările și va pregăti totul spre timpul negociat.

Ritus.md Coroane.md Funeral.md Candele.md Funerar.md Pomana.md Repatriere.md